Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpenhetsloven

Brødrene Myhre AS er et entreprenørselskap som utfører brønn- og spesialboringer.

Selskapet ble etablert i 1975 og har i dag 29 ansatte.

Selskapets forretningsvirksomhet er rettet mot det norske markedet, og i hovedsak i Østlandsområdet. Selskapets hovedkontor er i Ringerike kommune.

Selskapets administrasjon består av 4 personer, hvorav 3 både er aksjonærer og styremedlemmer. Det er således oversiktlige forhold og korte beslutningslinjer i selskapet.

I forhold til Åpenhetsloven har styret forankret ansvarlighet i virksomhetens retningslinjer. Retningslinjer vil bli tilpasset selskapets størrelse og virksomhet for øvrig.

Selskapet har godt arbeidsmiljø og solid økonomi. Det arbeides løpende med helse, miljø og sikkerhet.

Bedriften har fokus på fremme likestilling, sikre like muligheter og rettigheter og hindre diskriminering på grunn av nasjonal opprinnelse, hudfarge, språk, religion og livssyn.

Selskapet har startet kartlegging av sine leverandører. Det er per i dag ikke avdekket vesentlig risiko for negative konsekvenser.

Innkjøp fra nye leverandører skal godkjennes av daglig leder, eller den han utpeker.

Oppfølging i forhold til åpenhetsloven vil være en løpende prosess, og oppfølging av ansvarlighet i forhold til denne loven vil være fast post på styremøtene i selskapet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn